miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Tamplarie PVC Brasov

Ce sa aleg dintre tamplarie pvc Brasov si tamplarie lemn?

Cei care se afla in cautarea usilor si ferestrelor nu stiu ce sa aleaga dintre tamplarie lemn si tamplarie pvc Brasov. Majoritatea celor care se afla in aceasta situatie cauta comparatii intre cele doua tipuri de tamplarie.

Acest articol a fost gandit si redactat pentru a le face viata mult mai usoara. Prezinta cele mai importante avantaje ale tamplariei din pvc in fata celei din lemn. Aflati insa si in ce situatie este recomandata tamplaria din lemn.

Deci, daca trebuie sa va alegeti usile si ferestrele, neaparat trebuie sa cititi acest articol. Toate informatiile pe care le veti asimila vi se vor potrivi perfect.

Tamplarie lemn vs tamplarie pvc Brasov

Exista multe comparatii care pot fi efectuate intre aceste doua tipuri de tamplarie. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt simple. Tamplaria din lemn de esenta tare este mai scumpa decat tamplaria din pvc. Exista insa si tamplarie din lemn care are pretul similar sau chiar mai mic decat tamplaria pvc. Aici insa calitatea ferestrelor si a usilor poate lasa mult de dorit.

Tamplarie PVC BrasovDurata de viata a tamplariei este probabil cel mai important factor care trebuie comparat. Aici unii ar spune ca lemnul de esenta tare are o durata de viata mult mai indelungata decat pvc-ul. In schimb, exista si tamplarie din lemn care nu este de esenta tare si care are o durata de viata mult mai scurta.

Cu toate acestea, aici este in avantaj clar tamplaria din pvc din mai multe motive. In primul rand nu este afectata de nici un factor. Nu trebuie sa fie supusa unui tratament precum tamplaria din lemn care este tratata impotriva insectelor sau a altor factori. Umiditatea nu afecteaza si nu influenteaza durata de viata cand vine vorba despre tamplarie pvc Brasov. Din pacate insa, in ceea ce priveste tamplaria din lemn aceasta are de suferit datorita umiditatii.

Tamplarie PVC Brasov

Apoi, sa nu uitam ca razele ultra violet ale soarelui afecteaza lemnul, chiar si pe cel de esenta tare. In schimb, tamplaria din pvc nu are de suferit datorita acestor raze. Deci, aici nu ar mai fi de spus nimic in afara faptului ca tamplaria pvc este la un cu totul alt nivel.

Lemnul in caz de incendiu arde foarte repede, iar tamplaria va fi distrusa. Pvc-ul insa din care este fabricata aceasta tamplarie este deosebit de rezistent la foc. Acesta este un alt motiv intemeiat ca sa alegeti tamplarie pvc Brasov.

In plus, tamplaria din pvc este mult mai buna in ceea ce priveste izolarea fonica dar si izolarea termica. Izoleaza mult mai bine si nu permite sa se piarda caldura. In ceea ce priveste izolarea fonica, acestea sunt exceptionale. Nu permit ca zgomotul de afara sa creeze deranj in casa. Deci, si din acest motiv se poate opta pentru tamplarie pvc Brasov.

Exista multe stiluri de asemenea ferestre si usi, potrivite pentru aproape toate decorurile. Doar pentru cladirile amenajate in mod traditional romanesc sau rustic sunt ideale ferestrele si usile cu tamplaria din lemn.

Concluzie

Se pot face multe comparatii intre tamplarie lemn si tamplarie pvc Brasov. Aproape toate aceste comparatii au un castigator clar, si anume tamplaria din pvc.

Exista atat de multe motive pentru care merita sa faceti aceasta alegere incat nu are rost sa stati pe ganduri. Alegeti tamplaria din pvc si veti avea parte de usi si ferestre de calitate premium.

Verifica si

Pompe de Caldura Aer - Apa

Pompe de Caldura Aer – Apa

Moduri de reducere a costurilor de functionare ale unei pompe de caldura aer – apa …

Close