miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Tot ce trebuie sa stii despre procedura de epilare definitiva Brasov cu laser

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este o forma de indepartare a parului de pe suprafata corpului. Initial v-ati putea gandi ca procedura elimina pentru totdeauna firele de par, cand auziti termenul de epilare definitiva.

De fapt, este o procedura care elimina firele de par pentru o perioada foarte lunga de timp, dar parul poate creste din nou. Acest lucru se poate intampla mai ales daca foliculul este deteriorat si nu este distrus in timpul procedurii de indepartare a parului cu laser.

Despre acest tratament corporal vom discuta in randurile care urmeaza. Daca v-ati gandit sa eliminati firele de par prin aceasta procedura, va recomandam sa cititi pana la final. Informatiile pe care le puteti afla in continuare va pot fi de mare ajutor.

Cum functioneaza procedura de epilare definitiva Brasov cu laser?

Epilarea cu laser foloseste procesul numit fototermoliza selectiva pentru a viza pigmentul din firele individuale de par. Lumina emisa de aparatul bazat pe tehnologia de ultima generatie se deplaseaza in josul firului de par si in foliculul de par. Caldura de la lumina laser distruge foliculul de par, iar un fir de par nu mai poate creste din el.

Este epilarea cu laser permanenta?

Indepartarea parului dintr-un folicul de par distrus este permanenta. Cu toate acestea, persoanele care aleg procedura de epilare definitiva Brasov cu laser se pot astepta ca unele fire de par din zona vizata sa creasca din nou. In timp, este posibila tratarea zonei din nou pentru a reduce numarul de fire de par care cresc. In unele cazuri, poate fi chiar posibila eliminarea intregului par.

Epilare Definitiva Brasov Cu LaserDaca parul creste sau nu din nou depinde de numerosi factori, inclusiv de tipul de par care creste si de priceperea persoanei care indeparteaza parul. Majoritatea oamenilor constata ca atunci cand parul creste, este mai putin vizibil decat era inainte. Acest lucru se datoreaza faptului ca laserul poate deteriora foliculul de par chiar si atunci cand nu reuseste sa-l distruga.

Cat dureaza epilarea cu laser?

Epilarea cu laser este permanenta atunci cand foliculul de par este distrus. Cand foliculul de par este doar deteriorat, parul va creste in cele din urma. Timpul necesar pentru ca parul sa recreasca depinde de ciclul unic de crestere a parului al persoanei.

Unii oameni au parul care creste mai repede decat altii. Parul care se afla intr-o faza de repaus va creste mai incet decat parul care se afla intr-o alta faza.

Culoarea pielii sau a parului face diferenta?

Procedura de epilare definitiva Brasov cu laser functioneaza cel mai bine la persoanele cu ten deschis, care au parul inchis la culoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca contrastul pigmentului face ca laserul sa tinteasca mai usor parul, sa calatoreasca in folicul si sa distruga foliculul.

Persoanele cu piele intunecata sau par deschis pot avea nevoie de mai multe sedinte de epilare definitiva Brasov decat altele si pot descoperi ca mai mult par creste inapoi. Pentru a indeparta definitiv parul, tehnicianul trebuie sa stie sa tinteasca parul si sa aleaga tipul potrivit de laser. Rezultatele studiilor ne arata ca laserele care produc lungimi de unda mai mari functioneaza cel mai bine pe pielea intunecata.

Beneficiile procedurii

Acum ca ati aflat cele mai importante detalii despre procedura de epilare definitiva Brasov cu laser, trebuie sa aflati si beneficiile. Acestea sunt multe la numar iar noi va prezentam pe scurt cateva dintre ele.

Asadar, epilarea definitiva cu laser Brasov va poate ajuta sa scapati definitiv sau pentru mult timp de firele de par. Este o procedura care va lasa pielea moale, catifelata si placuta la atingere. Cel mai important insa, este un tratament corporal care nu doare, este non invaziv si nu are efecte secundare.

Verifica si

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce este nevoie de o firma de securitate Brasov? In zilele noastre, protectia si …

Close