miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Curs Yoga Brasov

De ce m-as inscrie la un curs yoga Brasov Bikram?

Inscrierea la un curs yoga Brasov poate fi o idee grozava pentru o multime de persoane. Exista mai multe stiluri de yoga spre care va puteti indrepta atentia, cum ar fi Bikram yoga de exemplu.

Despre acest stil de yoga vom discuta in randurile de mai jos. Va asiguram ca informatiile pe care le puteti descoperi citind pana la final, sunt foarte interesante.

Curs yoga Brasov: Ce este Bikram Yoga?

Bikram yoga, in cea mai scurta definitie, este un exercitiu dezvoltat de „Bikram Choudhury” si efectuat in studiouri amenajate la 40 de grade.
Stilul de yoga Bikram este alcatuit din 26 de miscari, impreuna cu 24 de posturi de yoga diferite, si doua exercitii de respiratie. Scopul Bikram yoga, care se numara printre metodele Hatha yoga, este de a lucra in serie toti muschii, articulatiile si tendoanele corpului.

Din acest motiv, o persoana care participa la exercitii fizice si efectueaza miscarile corect va experimenta schimbari semnificative in corpul sau intr-un timp scurt.

Pe langa intarirea tesuturilor musculare si conjunctive, acest stil de yoga ofera beneficii si pentru organele si tesuturile interne. Scopurile Bikram yoga includ activarea diferitelor parti ale corpului, cum ar fi organele, nervii si glandele.

Curs Yoga BrasovDeoarece este un subtip de Hatha yoga, una dintre cele mai comune scoli de yoga, prezinta caracteristici similare. Hatha yoga este o scoala bazata pe echilibrarea a doua forte opuse, derivate din cuvintele „ha” care inseamna soare si „tha” care inseamna luna.

In plus…

Din acest motiv, mentinerea echilibrului in sistem se bazeaza pe forta-flexibilitate si corp-minte. In timp ce corpul se misca, echilibrul se stabileste cu exercitii de respiratie la un curs yoga Brasov. Bikram yoga este construita pe logica Hatha yoga, care se refera la sistem, regularitate, concentrare si energie, mai degraba decat incordarea corpului.

In sistemul de yoga Bikram, scopul fiecarei posturi este de a pregati corpul si persoana pentru urmatoarea postura. Din acest motiv, beneficiile pe care le primeste organismul continua sa creasca cu fiecare postura.

Postura imbunatatita, postura buna, flexibilitatea si mobilitatea crescuta, energia si concentrarea crescute sunt printre cele mai evidente beneficii. Se sustine ca aceste conditii, care sunt considerate printre beneficiile yoga, sunt mai mari la 40 de grade atunci cand se practica Bikram yoga.

Se crede ca datorita caldurii, corpul uman se incalzeste mai usor, flexibilitatea creste rapid, iar ranile sunt minimizate. In plus, din cauza transpiratiei excesive care apare la un astfel de curs yoga Brasov, toxinele sunt usor eliminate.

Cand a aparut acest stil de yoga?

Inainte de a va inscrie la un astfel de curs yoga Brasov, probabil doriti sa va documentati putin. Aceasta metoda, introdusa de Bikram Choudhury, dateaza de fapt din anii 1970.

A fost construit pe baza invataturilor yoga BC Ghosh, care au fost populare in anii 70. Ideea de a face exercitiul la 40 de grade s-a nascut din ideea de a imita climatul Indiei, patria yoga. Prin urmare, exercitiile sunt efectuate in studiouri speciale cu 40% umiditate si 41°C (105°F) temperatura.

In primele studiouri de yoga destinate acestui stil, podeaua intreaga a fost acoperita cu covor pentru o miscare usoara a oamenilor. Oglinzile sunt atarnate pe pereti din motive precum vizualizarea miscarilor instructorului in timpul exercitiului si urmarirea propriilor miscari ale yoghinului. In acest fel, se urmareste sa faci sport confortabil cu metodele potrivite.

Deoarece invataturile Bikram Choudhury pot fi provocatoare pentru yoghini, metode mai confortabile si orientate spre persoana sunt de asemenea, folosite in perioada moderna.

Bikram yoga a devenit populara pentru prima data in jurul anului 2006. A devenit brusc o practica vedeta pentru ca a fost preferata de vedete, mai ales din America si tarile occidentale. Astazi, cursurile de yoga Bikram, care se tin in seturi de 90 de minute, constau de obicei in maratoane de 30 de zile.

Deoarece este foarte important ca elevii sa participe la cursuri timp de 30 de zile, cei care nu frecventeaza din orice motiv un curs de yogam, sunt rugati sa se reorienteze.

Intrucat este un tip de exercitiu care consuma in medie 1000 de calorii (800-1200 pentru adulti) la finalul fiecarei sedinte, este preferat si de persoanele care doresc sa slabeasca. Este insa un stil de yoga care aduce si alte beneficii pentru sanatate, deci este reocmandata participarea la un astfel de curs yoga Brasov.

Verifica si

Carp Baits Boilies

Carp Baits Boilies

Carp Baits Boilies Alegand acest Carp Baits Boilies, veti lua o decizie foarte buna. Veti …

Close