miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Granit Cluj

Piatra decorativa din Granit Cluj de o calitate ireprosabila

O piatra naturala decorativa folosita pentru amenajarea suprafetelor este Granit Cluj. Prezinta rezistenta si duritate in timp. Granitul este o roca magmatica masiva. Totodata, este roca cea mai raspandita din scoarta. Este, roca care se regaseste in zonele tectonice sau sedimentare. Are o granulatie mare.

Dispune si de cristale care au dimensiuni de cativa milimetri. Granitul este o roca care se formeaza la dimensiuni mari. Face parte din categoria plutonitelor. Contine cuart in principal, dar are si un continut bogat in minerale de culoare inchisa. Piatra naturala din granit este folosita si la pavarea trotuarelor si chiar a fantanilor sau a cailor ferate.

Granit Cluj

Granit ClujDin punct de vedere al duritatii, piatra naturala din Granit Cluj se situeaza pe locul urmator diamantului. Granitul se potriveste oricarui stil. Ofera un plus de valoare estetica oricarui proiect de amenajare. Sunt foarte multe aplicatii posibile care pot fi realizate folosind piatra decorativa din granit. Se poate folosi cu succes atat pentru interior cat si pentru exterior. Se pot placa pardoselile, peretii, scarile si chiar si piscinele. Se pot realiza elemente specifice din piatra de granit, cum ar fi mesele, blaturile de bucatarie, sau cazile de dus. Piatra decorativa din granit asigura cel mai bun raport pret calitate.

Pavaj exterior din granit

Un pavaj exterior care prezinta durabilitate in timp se realizeaza din piatra naturala de Granit Cluj.

Confera eleganta, rafinament si un stil arhitectural cu totul deosebit. Rezistenta granitului este foarte importanta. Prezinta durabilitate crescuta in ceea ce priveste traficul intens. Astfel, este o investitie de succes tocmai datorita acestei durabilitati in timp. Prezinta si o rezistenta deosebita in ceea ce priveste factorii externi si intemperiile. Piatra decorativa din granit este disponibila intr-o gama larga de nuante si culori. Sunt modele si dimensiuni diferite. Dispune si de o multitudine de texturi. Totusi, este necesar a fi aplicat, in mod periodic, un tratament de impermeabilizare, pentru a se pastra intact aspectul exterior al placilor de granit odata cu trecerea timpului.

Verifica si

Pompe de Caldura Aer - Apa

Pompe de Caldura Aer – Apa

Moduri de reducere a costurilor de functionare ale unei pompe de caldura aer – apa …

Close