luni , iunie 24 2024
Breaking News

Geamuri Termopan Brasov

Ce ar trebui sa stim despre geamuri termopan Brasov?

Despre geamuri termopan Brasov stim cu totii ca sunt preferate in locul celor simple. Geamurile termopane sunt o solutie moderna si eficienta pentru toti cei care doresc izolarea termica si fonica a locuintelor.

Acestea sunt compuse din doua sau trei foi de sticla, acestea fiind separate de o camera cu aer sau gaz inert, care reduce pierderile de caldura prin geamuri. In acest articol, va prezentam informatii foarte interesante despre caracteristicile si beneficiile geamurilor termopan.

Puteti chiar sa descoperiti informatii interesante si despre avantajele lor fata de geamurile obisnuite.

Caracteristici geamuri termopan Brasov

Gama larga de modele si configuratii de geamuri disponibile in prezent pe piata face ca geamurile termopane Brasov sa fie cea mai flexibila optiune pentru orice tip de constructie. De asemenea, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor estetice ale proprietarilor.

Mai mult decat atat, trebuie mentionat faptul ca geamurile termopane sunt suficient de rezistente pentru a face fata conditiilor meteorologice extreme.

Beneficiile geamurilor termopane

Cand vine vorba despre geamuri termopan Brasov, este cat se poate de evident faptul ca acestea ofera foarte multe avantaje comparativ cu geamurile simple. In continuare enumeram doar cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le puteti obtine achizitionand acest tip de geamuri.

1. Izolatie termica

Ferestrele cu geam dublu sunt concepute pentru a creste izolatia cu pana la 50%. Acesta este un real avantaj in comparatie cu ferestrele cu un singur geam. Ferestrele cu un singur geam permit cu usurinta transmiterea caldurii sau a frigului din aerul interior si exterior prin geam.

Acest schimb de temperatura reprezinta aproximativ 50% din tot aerul cald sau rece care se pierde dintr-o casa sau o afacere.

Izolarea sporita a geamurilor termopane reduce schimbul de caldura cu cel putin 50%. Acest lucru inseamna ca pe timpul iernii aerul cald ramane inauntru, iar vara ramane afara.

2. Facturi mai mici la energie

Datorita abilitatilor sale de izolare, fereastra cu geamuri termopan Brasov reduce automat facturile la energie.

Deoarece ferestrele cu geam termopan reduc pierderile de caldura in timpul iernii si racoarea in timpul verii, ele permit aparatelor de aer conditionat si unitatilor de incalzire centrala sa functioneze mai putin si mentin totusi cladirea la o temperatura constanta.

Acesta este de asemenea un avantaj pe care doar daca alegeti acest tip de geamuri il puteti obtine.

3. Securitate sporita

Geamuri Termopan BrasovFerestrele cu geam dublu sunt de fapt mai sigure decat ferestrele cu un singur geam. Cele doua geamuri de sticla din geamurile termopan au bordura interioara pentru un plus de securitate si pot fi laminate sau consolidate pentru a preveni accesul.

Toate ferestrele cu geamuri termopan au tamplaria din PVC. PVC-ul este rezistent in mod natural la toate conditiile meteo nefavorabile. Face fata cu succes tuturor provocarilor, nu este afectat nici de trecerea anilor, nici de umiditate sau alti factori.

4. Izolare fonica

Va intereseaza sa va faceti casa sau biroul un loc mai linistit? Ferestrele cu geamuri termopan Brasov sunt capabile sa filtreze de doua ori mai multa poluare fonica decat ferestrele cu un singur geam.

Acest lucru inseamna ca ferestrele cu geam dublu pot face un mediu cu pana la 80% mai silentios decat ferestrele cu un singur geam de stil mai vechi.

5. Cresterea valorii proprietatii

Instalarea ferestrelor cu geam dublu mareste valoarea proprietatii, deoarece acestea sporesc securitatea si fac proprietatea mai eficienta din punct de vedere energetic.

Geamurile termopane adauga si ele valoare pentru ca sunt atractive si protejeaza interiorul proprietatii. Razele UV trec prin orice fereastra care primeste lumina directa a soarelui. Aceste raze daunatoare deterioreaza mobilierul si decoloreaza covoarele, precum si vopseaua si tapetul invechit.

Cele doua geamuri de sticla combinate cu acoperiri speciale standard la ferestrele cu geam termopan sunt capabile sa filtreze multe razele UV si sa mentina decoratiunile interioare cu un aspect frumos pentru mai mult timp.

6. Intretinere fara probleme

Geamurile termopan au mai multe componente, dar sunt simplu de intretinut. Cele doua panouri de sticla sunt bine sigilate pentru a impiedica umiditatea si praful sa se strecoare in locuri greu accesibile.

Impreuna cu aceasta, ramele robuste din PVC din jurul sticlei rezista in mod natural la umiditate, nu se corodeaza niciodata si nu trebuie sa fie revopsite.

Aveti nevoie de apa si detergent sau solutie speciala pentru curatarea ferestrelor si o carpa curata. pentru a va intretine termopanele.

Concluzie

Dupa cum se poate vedea, cand vine vorba despre geamuri termopan Brasov, acestea au multe beneficii de oferit. Este firesc in aceste conditii sa le alegeti in defavoarea ferestrelor cu un singur geam.

Verifica si

Usi Termopan Exterior Brasov

Usi Termopan Exterior Brasov

Ce conteaza la alegerea unei usi termopan exterior Brasov? Pentru multi proprietari de case, alegerea …

Close