miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Case Modulare Timberframe

Topul avantajelor unei case modulare timberframe

Pentru foarte multe persoane, nu exista optiuni mai potrivite decat case modulare timberframe cand doresc sa se mute intr-o casa noua. Exista intr-adevar si case traditionale care au fost construite cu BCA sau caramida, dar acestea sunt mult mai scumpe.

Pentru cei cu buget limitat, acest tip de case timberframe vin cu multe avantaje la pachet. Nu mai amintim pretul de achizitie/constructie pentru ca acesta este evident. Vom enumera in randurile de mai jos alte avantaje semnificative ale acestor case.

Avantaje case modulare timberframe

Dupa cum spuneam, primul avantaj (si cel mai important probabil) il reprezinta pretul cand vine vorba despre asemenea case. Sa nu credeti insa ca toata lumea alege aceste case doar pentru pret.

Exista si alte avantaje semnificative, iar unul dintre acestea este reprezentat de timpul redus pentru finalizarea constructiei. In medie, acest tip de case modulare timberframe pot fi finalizate (la cheie) in mai putin timp decat este construita la rosu o casa traditionala. In timpul in care este finalizata la cheie o casa traditionala, pot fi finalizate cu multa munca, doua case modulare.

Case Modulare TimberframeProbabil va intrebati cum este posibil acest lucru. Ei bine, casele modulare sunt fabricate de catre experti in interiorul unei fabrici. Ulterior sunt transportate si amplasate deasupra fundatiei, pe santier. Conditiile meteo sau alti factori nu influenteaza in nici un fel timpul de constructie.

Asadar, pretul atractiv si timpul redus pentru finalizarea constructiei reprezinta avantaje semnificative. Exista insa si alte avantaje importante referitor la acest tip de case modulare timberframe. Amintim aici durata de viata a acestora.

In momentul in care o asemenea casa este construita de catre experti, care respecta toate detaliile proiectului, totul este perfect. O astfel de casa poate fi utilizata pe putin 100 de ani. Aici trebuie mentionat insa faptul ca trebuie sa se tina cont si de indicatiile constructorului in ceea ce priveste intretinerea casei.

Se spune despre casele de acest tip ca pot pastra in interior aer mai curat si mai calitativ. Acest lucru se pare ca nu este posibil atunci cand vine vorba despre casele traditionale. Pentru persoanele care au probleme respiratorii, acesta este un avantaj deosebit de important.

De retinut

Nu trebuie sa uitam de faptul ca exista multe optiuni in ceea ce priveste designul. O multime de proiectanti si de arhitecti exista in clipa de fata pe piata. Fiecare dintre acestia poate crea diverse designuri pentru casele modulare timberframe. Practic, in functie de preferinte, in functie de buget si de necesitati, fiecare isi poate alege casa potrivita.

Ultimul avantaj mentionat in acest articol are legatura cu eficienta termica. Ei bine, casele modulare cu structura din lemn sunt deosebit de eficiente in acest sens. Pe timpul verii, acestea vor fi mai racoroase decat casele din caramida sau BCA.

In schimb, iarna sunt mai calduroase decat casele traditionale. Astfel, proprietarii caselor modulare timberframe consuma mai putin si platesc mai putin in fiecare luna.

Concluzie

Asadar, pentru persoanele care nu dispun de un buget mare, exista optiunea de a cumpara case modulare timberframe. Acestea sunt insotite de un numar semnificativ de avantaje, unele mai importante decat celelalte. Cateva dintre aceste avantaje au fost mentionate si in randurile anterioare ale articolului.

Datorita acestor avantaje si nu numai, recomandam cu incredere achizitia unei case de acest fel. Cei care isi permit o asemenea casa, cu siguranta merita sa o si cumpere!

Verifica si

Pompe de Caldura Aer - Apa

Pompe de Caldura Aer – Apa

Moduri de reducere a costurilor de functionare ale unei pompe de caldura aer – apa …

Close